Григор Димитров срази Никол веднага след великия си триумф!

Григор Димитров срази Никол веднага след великия си триумф!
4.7 (93.33%) 3 votes

Григор Димитров сюрпрезира неприятно Никол Шерцингер след победата си в Sofia Open!

Новият шампион на Откритото първенство по тенис в София Григор Димитров направи доста неприятна изненада на възлюбената си. Той на практика я унизи, макар и без да е искал най-вероятно, видя Kliuki.bg.

Веднага след успеха си над Давид Гофен във финалния мач, донесъл му шеста титла в кариерата, Гришо отправи своите благодарности. Те бяха към родителите му, отбора му, треньора и всички в залата, които са го подкрепяли. Никол Шерцингер не получи благодарности, незнайно защо.

Григор Димитров разби Никол

Григор Димитров забрави за Никол Шерцингер след триумфа си

По всяка вероятност Григор Димитров не й е благодарил, тъй като не иска да се шуми около връзката им. Той нито веднъж не е застанал с нея пред камерата. Все пак обаче не може да се подмине фактът, че тя остана единствният му близък човек, който не получи благодарности.

Гришо сподели на пресконференцията, че е особено щастлив от тази купа, защото тя е спечелена на родна земя. Така той е прибавил един незабравим спомен в съзнанието си.

Никол Шерцингер придружи Григор до София, но тя по традиция вече не присъства на мачовете му. Новият му треньор й е забранил, за да не го разсейва.

Въпреки че Гришо не иска да се шуми около него и певицата, това няма как да се случи, защото сватбата им ще бъде именно в България. Датата още не е избрана, но се очаква да е към края на годината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар