Изненадите в „50 нюанса по-тъмно“

0

Предпремиерно за хитовата поредица „50 нюанса сиво“, преди деня на Влюбените се очаква официалната поява на част втора на лентата.

А след повече от една година се надяваме че и последната част трета ще е факт. Както е известно кино адаптацията е по романите с това заглавие. За повечето от хората, които са запознати с книгите и с филма, екранната разработка е бледо подобие на книгата.

Премиера скоро

Освен това, както повечето от нас, помним първата част на филма, предизвика вълна от коментари. Освен огромен рекламен трик, многобройни зрители и финанси, постъпили след излъчването на „50 нюанса сиво“ по кината.

Но също така мака и доста касов филмът отнесе повече от многобройни критики и обра наградите за несполучлив кино проект по отношение на игра, сюжет, представяне, ефекти, почти всичко.

Все пак за любителите на популярния филм, можем само да загатнем преди премиерата му след ден, че втората част е изпълнен ас повече интимни сцени, повече от телата на симпатичните млади герои – в ролите Дакона Джонсън и Д. Дорнан. Освен това има и доста повече чувства, предложение за брак и още нещо, което ще запазим в тайна.

„50 нюанса по-тъмно“ на голям екран от февруари

Оценяваме втората част като по-добра откъм превъплъщение в ролите и повече в сюжетната линия, но все така повърхностна и не добре развита е цялостната кино история, както и доста често има сцени, които са леко ненужни и не дават смисъл във филма и развитието му.

Желаем приятно гледане на тези, които го очакват с желани еи се надяваме, че част трета ще бъде най-добре представена. Ако някой има нужда от повече „нюанси сиво“ – книгата е три тома, с добавка четвърта, разказана от името на мъжа този път. Но както можем да предположим нашето собствено въображение и опит са повече от достатъчни, за да бъде пикантна една история.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.