Разтури-къщата Веска съсипа и Веселин Маринов: Ето докъде го доведе скандалната им авантюра! (шок подробности)

Разтури-къщата Веска съсипа и Веселин Маринов: Ето докъде го доведе скандалната им авантюра! (шок подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Веселин Маринов не прилича на себе си, заради мъжемелачката Веска!

Любовната сага между Веселин Маринов и Веселина Пеева заприличва все повече на драма или трилър, отколкото на романтична история. Ясното доказателство за това е видът на трубадура. Който ужаси зрителите на „Папараци“ снощи

Тези, които са гледали предаването, видяха как репортерите изловиха певеца по време на един негов обичаен ден. Веселин Маринов излезе от дома си, посети студиото си, после напазарува и се прибра обратно. Не това обаче втрещи зрителите, а лицето и излъчването му.

Веселин Маринов

Веселин Маринов този път сам си вкара таралеж в гащите с „жената камбанария“ Веска

Веско Потния не приличаше на себе си. От предишния ведър, спокоен и с размах човек, не е останала и следа. Мечтата на бабичките едва-едва се тътрузеше по тротоара, а видът му беше повече от болнав. Типичен за човек в тежка депресия.

Близки до сайта HotArena.net, който разкри аферата му с Веселина Пеева от Добрич, споделиха, че терзанията на певеца са свързани именно с нея. Веселин Маринов се чувствал все по-зле от това, че името му е опетнено и на него вече мнозина гледат като на разбивач на семейства.

Макар да не е опрял нож до шията на Веселина Пеева. Която безсрамно заряза не само дългогодишния си добър и стабилен съпруг, но и двете си деца. Постъпка, от която на всеки нормален човек би му се доповръщало.

Притесненията на Веселин Маринов обаче са по-сериозни от очакваното. Защото близки до обкръжението му източници хвърлиха бомбата с разкритието, че той не се е задоволявал само с прелестите на мама Веска. А е изпратил повече от скандален смс на дъщеря й, която… още не е пълнолетна.

Ако това се потвърди и докаже, не е за приказване какви ще бъдат последиците за романтичния трубадур. „Главата си няма да може да покаже навън, най-добре да емигрира“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разтури-къщата Веска съсипа и Веселин Маринов: Ето докъде го доведе скандалната им авантюра! (шок подробности)”

  1. ПОРЪЧИТЕЛЯТ НА СТАТИЯТА Е "НАРАНЕНИЯТ СЪПРУГ" ИВАН ГОЧЕВ ИВАНОВ

    февр. 26. 2017

    ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО:
    През 2008 година в ОСС Добрич има разследване срещу агробизнесмена Иван Гочев. Обвинението срещу него е частично прекратено и досъдебното производство е изпратено във варненската прокуратура, тъй като деянията са извършени в този съдебен район. ИВАН ГОЧЕВ е обвинен, че през 2003 година е укрил ДДС в размер на 126 416 лева. По същото време е получил от САПАРД без правно основание над 203 хиляди лева за строеж на силози за съхранение на зърно. СПРАВКА: ГУГЪЛ

Добавете коментар