Случи се: Анелия представи гаджето си, заедно са от три месеца! (няма да повярвате кой е той – снимки)

Случи се: Анелия представи гаджето си, заедно са от три месеца! (няма да повярвате кой е той – снимки)
4.3 (85%) 4 votes

Анелия най-после може да се похвали с мъж до себе си, но личността му взриви обществото!

Красивата поп фолк дива Анелия години наред беше сама, без мъжко рамо и опора до себе си. Бившата съпруга на Коко Динев често ставаше повод за клюкарски сплетни и предположения какво толкова й има, че е все самотна.

Е, вече може да се успокоим. На Анелия нищо й няма, не е минала и на другия бряг. Наскоро изпълнителката показа новото си гадже, с което са заедно от около три месеца. Личността на любимия й обаче предизвика доста полемики – най-вече заради възрастта.

Анелия

Анелия вече си има мъж, затвори устите на клюкарите

Оказа се, че Анелия е пристанала на хубавец, който е с цели десет лазарника по-млад от нея. Дали това е някаква мода сред фолкаджийките, или певицата действително е силно влюбена, не се знае. Факт е обаче, че младежът, който е на 26 години, е със завидно финансово положение.

Той е син на богат вносител на алкохол и откакто е с Анелия, се стремял да задоволява всичките й желания и капризи. Дори още преди да си ги е намислила. Това разкриха близки до обкръжението на гласовитката източници.

„Повече от ясно е, че не само тя е лапнала по него, но и той здраво е захапал въдицата. Защото редовно я следва по участия, а на няколко пъти е отскачал и до Пловдив по нощите. Въпреки че на другия ден е на работа и се грижи за сериозни бизнес дела. Да, много по-малък е от Анелия, но това не винаги е от значение. А и тя изглежда перфектно, не като Десислава, която се освини покрай младия Благой Найденов“, коментират източниците.

Ето я най-новата светска двойка, харесват ли ви?!

Тепърва ще проследим отношенията им и ще видим как ще се развие тази изненадваща, но пък красива любов. Дано най-после и за Анелия да е дошъл моментът да открие истинската си половинка и да създаде семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар