Емо Чолаков аут от БТВ след грандиозен скандал?! (Как вбеси шефовете си?)

Емо Чолаков аут от БТВ след грандиозен скандал?! (Как вбеси шефовете си?)
Гласувайте за статията

Хегемонията на Емо Чолаков пред синоптичната карта може съвсем скоро да секне.

След като успя да си пробие път до малкия екран за нула време, а после стана дори шеф на отдела, Емо Чолаков все по-сериозно си подритва трудовия договор. Само от преди дни е последният скандал между него и прекия му началник Венелин Петков. Този път синоптикът се е разминал на косъм от уволнение, но другия път няма да има този късмет, узна kliuki.bg.

Засега Емо Чолаков се е опарил само със солидна глоба и последно предупреждение. Причината за санкциите, които със сигурност да попарили усмивката му, са напълно грешните му прогнози напоследък. Синоптикът го раздава по-скоро като шут и пренебрегва истинността на информацията, която споделя с цяла България.

Така в последно време точните му попадения за градусите и валежите все повече отстъпват пред броя на бисерите му. А това вече взе да дразни зрителите. Гневни фенове на БТВ заливали редакционната поща с оплаквания как вече не могат да имат доверие на прогнозата им за времето. Дори Емо Чолаков да не я е съобщил в конкретната емисия, той отново е пряко виновен.

Емо Чолаков вече не е любимец на зрителите

Емо Чолаков вече не е любимец на зрителите

Все пак бе повишен в шеф на метеорологичния отдел и всички минава през него. Но той явно е зает да си мъдри лафчетата. А заради неговото нехайство и некомпетентност мнозина си отменя плановете и след това изпращат гневни поздрави по негов адрес. Емо Чолаков пък се оправдава с динамичната метеорологична обстановка, която е непредсказуема, пише retro.bg.

БТВ направиха смел ход, избирайки гологлавия зевзек за топ лице на прогнозата. Заложиха на разнообразието и определено доскоро то бе печеливша тактика. Но Емо Чолаков успя да обърне в пълен фарс представянето на тази иначе важна информация. Затова сигурно скоро ще му се наложи да си търси друга работа, вероятно в някое комедийно шоу, както го съветват мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар