Грозно: Коко Динев третира Емилия като робиня на рождения си ден! (виж истината във видеото, ще ви отврати)

Грозно: Коко Динев третира Емилия като робиня на рождения си ден! (виж истината във видеото, ще ви отврати)
Гласувайте за статията

Емилия реално не празнува рождения ден на Коко Динев, а му задоволява мераците!

Половинката на Емилия – Коко Динев отпразнува своя 47-ми рожден ден на 12 февруари. Празненството бе ситуирано в неговия ресторант „Кошарите“ и събра десетки близки и приятели на бизнесмена.

Малкият син Иван на певицата и рожденика също беше в заведението. Може би, за да представи двамата като едно наистина сплотено семейство. Това обаче не се получи. Не и за голяма част от хората, които станаха свидетели на отношението на Коко към Емилия. Което беше като към… робиня.

Емилия

Емилия сякаш бе на работа на рождения ден на собствения си мъж

Вместо да бъде дамата на вечерта и да получава поздравления от гостите, Емилия бе принудена да пее през по-голямата част от времето. Като наета под наем чалга певица, тя седеше на масата до Коко Динев, но единственото, което правеше, бе да изпълнява желанията му.

През цялото време рожденикът й поръчваше коя песен да изпее като дори не залагаше на нейните, а на чужди парчета. А благоверната му послушно хващаше микрофона и извиваше глас, за да зарадва него и подпийналите му гости.

Докато красавицата пееше, Коко Динев не спираше да се налива. А за капак дори запали цигара и започна да издиша дима току в лицето на сина си Иван. Дали не се е усетил, или детето редовно гълта цигарения дим на възрастните, това не знаем. А и не е темата на разговора.

Защото темата е Емилия и отношението на собствения й мъж към нея. Видеото скандализира почитателите на певицата, които си направиха труда да го качат в интернет, с определението „скандално“.

„Как да не е скандално, та то е дори отвратително. Толкова ли няма пари Коко Динев, че да си наеме изпълнители, които да го веселят. А Емилия да стои на почетното място и да си почива, както подобава на всяка съпруга в такъв случай. Едва ли Гущеров би накарал Мария да му върти гьобеци на рождения ден“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Грозно: Коко Динев третира Емилия като робиня на рождения си ден! (виж истината във видеото, ще ви отврати)”

  1. Тиририрам

    февр. 13. 2017

    Да ви имам разсъжденията!

  2. Tina

    февр. 13. 2017

    Да ви имам разсъжденията!!!

Добавете коментар