Пълен обрат в отношенията на Слави Трифонов и Преслава! (Дългия й разказа играта, довърши я със заплаха)

Пълен обрат в отношенията на Слави Трифонов и Преслава! (Дългия й разказа играта, довърши я със заплаха)
3.5 (70%) 4 votes

Слави Трифонов и Преслава от любовници и близки приятели са на път да се превърнат във врагове!

Не й е ден на Преслава. Не й е и седмица, че и месец дори. Годината тръгна гадно за нея като след годежа на Фики Стораро и Гюлшан, тя получи неочакван удар и от Слави Трифонов. Заради когото на практика изтърва сина на Тони Стораро.

Припомняме, че Петя от Добрич помачка за известно време чаршафите на Слави Трифонов. Който се показа повече от щедър й заплати удоволствието с ултра скъпо Бентли. Той подари автомобила за над 250 бона на Преслава, но… след това меракът му мина.

Преслава

Фриволното и разпуснато поведение на Преслава не се понрави и на доскорошния й любовник Слави Трифонов

Близки до певицата източници разкриха, че Дългия отдавна е приключил любовните си забежки с нея, а Бентлито било единствената утеха на Преси в момента. Как да не полудее, горката, като научи, че може да изгуби и нея.

Оказа се, че Слави Трифонов заплашил да отнеме возилото на любовницата си ако тя продължи да се държи толкова фриволно с мъжете – било то познати или непознати. Слави не обичал не само настоящите, но и бившите му гаджета да го излагат като публично афишират взимане-даване с други мачовци.

Напоследък Преслава подновила отношенията си с волейболиста Теодор Салпаров и двамата често се снимат в доста интимни пози. Салпаров е семеен, но това не пречило на Преси. Нито пък на Дългия да побеснее.

„Слави й заяви, че или ще укроти публичния си хъс към мъжете, или ще ходи пеша. Не я обича и не ревнува, защото е влюбен. А, защото смята, че по този начин тя накърнява егото и достойнството му. Както се казва, всеки с мнението си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар