Ти да видиш: Ирина Тенчева точи лиги по богаташ, само дето не е Иван Христов! (шок разкрития)

Ти да видиш: Ирина Тенчева точи лиги по богаташ, само дето не е Иван Христов! (шок разкрития)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева удиви всички като изведнъж залитна по роден богаташ, който обаче не е Иван Христов!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева отново стана обект на обсъждане, след като публично залитна по роден богаташ. Само че той не е мъжът й продуцента, а производител на обувки.

От известно време насам Ирина Тенчева се скъсва да хвали в мрежата българското производство на обувки и то на една конкретна фирма. Преди дни тя надълго и нашироко разказа как уж случайно попаднала на тези чепици, които били дори и на промоция в момента.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева се скъсва да хвали и прави метани на роден производител на обувки. Какъв ли е интересът й към него?!

Купила няколко чифта от тях, включително и за мъжа си Иван Христов. Обула ги и дори след часове ходене в кишата и снега, краката й останали съвсем сухи и топли. Странна реклама като се има предвид, че Ирина Тенчева обикновено е почитател на западни марки, шушукат из светските среди на столицата.

Определено тези нейни дълги излияния не успяха да заблудят никого – това си беше чиста проба реклама. Въпросът сега е на какво се базира тази реклама?! На заплащане или на лични нейни симпатии към въпросния производител.

„Като топла ръкавица са отвътре тези обувки. Италианска кожа, перфектен дизайн, изпълнение и пазар, зад които стои… един българин“, хвали ли хвали Ирина Тенчева. Дотолкова, че чак Иван Христов би могъл да заподозре някакво по-специално нейно отношение към въпросния българин.

Кой е той и каква е реалната причина „най-добрата“ майка да го славослови толкова, може би с времето ще разберем. За успокоение на Иван обаче, дано това да са просто обикновени бизнес рекламни отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ти да видиш: Ирина Тенчева точи лиги по богаташ, само дето не е Иван Христов! (шок разкрития)”

  1. Панко

    февр. 20. 2017

    Ирина Тенчева има намерение да роди дете на този бизнесмен. Анелите и са слаби, а тя е толкова „добра“, че веднага вкарва чуждите мъже в кревата си и започва да ражда на конвейр. Вече и е писнало от чехлюто Иван, че сега си търси истински мъж.

Добавете коментар