Деница Гаджева не може да повярва: Решението на Волен Сидеров я разтърси из основи! (още подробности)

Деница Гаджева не може да повярва: Решението на Волен Сидеров я разтърси из основи! (още подробности)
Гласувайте за статията

Волен Сидеров успя да вцепени половинката си Деница Гаджева!

Атакист номер едно Волен Сидеров винаги успява да се задържи на гребена на общественото и медийно внимание. Най-вече с това, че винаги знае точно кога и с какво да изненада. Е, той направи същото и в семеен план като остави с отворена уста половинката си Деница Гаджева.

Припомняме, че близо 20 години по-младата от него Гаджева го дари с първородния му син. Който в края на тази година ще навърши две годинки. Волен Сидеров и Деница Гаджева се събраха през 2011-та година, докато той още беше уж щастливо женен за съпругата си Капка Георгиева.

Волен Сидеров

Волен Сидеров накара Деница Гаджева да се опули след уникалния жест, който направи за нея

Процесът на развод между двамата още не е приключил, тъй като Капка правела всичко възможно да вгорчи живота на неверника и новото му семейство. Волен Сидеров обаче не е мъж, който ще си остави магарето в калта. Тези дни той взе решение и направи нещо, което опули хубавата му любима Деница Гаджева.

А именно – изръси се с цели 10 000 лева за годежен пръстен от марката „Шопар“. Бижута, които красят ръцете и шиите на световните звезди по време на фестивала в Кан и то дълги години. Пръстенът бил уникална и много фина изработка, с изящен и рядко срещан брилянт.

Най-голямото желание на Волен Сидеров било да се ожени за Деница Гаджева още тази пролет. „Само веднъж да приключи този протяжен развод и да взема документите. Моментално хващам Деница и правим най-запомнящата се сватба. Обичам тази жена и никой не може да ми попречи да я направя своя съпруга“, не спирал да повтаря политикът.

А и самата Гаджева бързала със сватбата, защото се тревожела, че синът й расте бързо и скоро ще я попита защо двамата с татко му не са мъж и жена като останалите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар