Ивана Тръмп отново близо до Доналд Тръмп? (Кое я накара да купи вила за милиони)

Ивана Тръмп отново близо до Доналд Тръмп? (Кое я накара да купи вила за милиони)
3 (60%) 2 votes

Иванка Тръмп заряза Ню Йорк

Иванка Тръмп се премести във Вашингтон. Любимата дъщеря на Доналд Тръмп не може да издържи далеч от татко си. Затова тя си нае супер лъскава вила в близост до него. Огромната къща се намира в район Калорама, на Вашингтон. Прелюбопитна подробност е, че тузарският дом е и на крачка разстояние от семейство Мишел и Барак Обама.

След като напуснаха Белия дом, бившото президентско семейство ще живее именно в този лъскав квартал. Чаровната дъщеря на 45-ия президент също си го е харесала. Така едновременно ще бъде близо до баща си, но пък ще се радва на самостоятелност и свобода.

Не е тайна, че първата дъщеря и първата дама Мелания не могат да се дишат, но официалностите го изискват. В новия си дом Иванка е заедно със съпруга си Джаред Къшнър и трите им деца. Освен това мъжа й получи нова работа. Той вече е съветник в кабинета на нейния баща. От където Иванка Тръмп се оттегля, като се заема само с ръководството на компаниите си.

Баща и дъщеря имат доста фриволна близост. На която се дивят и най-близките приятели на ексцентричния милиардер. В семейните албуми се крият прелюбопитни снимки. Там малката Ивана, още тийнейджърка позира с баща си, сяда му на колената. И е доста кокетна, като развълнувана любовница.

И няма нищо общо с нейната дистанцирана и сериозна физиономия на бизнес дама. С баща си се чува по няколко пъти на ден. И не може да направи крачка, без благословията на Тръмп.

Новият дом на семейство Иванка и Джаред наистина е внушителен. Вилата струва 5,5 милиона долара, изчисляват специалистите. Не е ясно дали вече са я купили или ще живеят под наем.

Иванка Тръмп с нов дом във Вашингтон

Но при всички случаи семейството на щерката на Тръмп ще се радват на шест спални и уникални екстри, последен писък на новите технологии. И къщата напълно задоволява изискания вкус на Иванка Тръмп. Докато в Белия дом цари трескаво преустройство. Защото Доналд и Мелания са от хората, които обичат разкоша и лукса. И обичат повече от всичко да се глезят в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ивана Тръмп отново близо до Доналд Тръмп? (Кое я накара да купи вила за милиони)”

  1. fgdg

    февр. 14. 2017

    Ивана се казва бившата му жена, а дъщеря им – Иванка. ИванКа. С „К“. И-В-А-Н-К-А. Не Ивана.

Добавете коментар