Д-р Стилянова от ”Откраднат живот” стана алчна! (Виж колко пари си поиска)

Д-р Стилянова от ”Откраднат живот” стана алчна! (Виж колко пари си поиска)
4 (80%) 4 votes

Д-р Стилянова от „Откраднат живот” си поиска много пари

Д-р Стилянова от хитовия лекарски сериал „Откраднат живот” изуми колегите си. Красавицата се превърна в трън в очите ми, заради огромните си претенции. Защото актрисата, изиграла образа на младата лекарка е сред най-търсените лица аз реклама.

Те й завиждат не само заради офертите, които получава от различни рекламни агенции. Това се случва от няколко месеца насам. А защото тези предложения хубавицата вече пресява. И отговаря на такива, които могат да я й предложат само много пари. Чаровната брюнетка подхождала избирателно към предложенията. И приемала само такива, които могли да й гарантират и изплатят крупни суми срещу услугата.

Наскоро било поканена от топ фармацевтична компания. Те й предложили да се снима в рекламното им видео. Само че актрисата Ралица Паскалева, която играе ролята на стажант-гениколожката в култовата поредица, си поискала златен хонорар. Навила се да им промотира продуктите, но срещу четиридесет бона. Работата обаче се разсъхнала, защото фирмата не успяла да осигури парите на екранната д-р Стилянова.

„Напоследък много си е вирнала носа. Взема се твърде на сериозно”, не спират да я коментират зад гърба й злите езици.Младото дарование се е снимала в рекламни проекти още като студентка. Но покрай известността й от участието си в популярния сериал, тя драстично надула тарифата си. Въпреки завишените претенции, младия талант не спира да получава предложения.

Д-р Стилянова от „Откраднат живот“ стана алчна

Красавицата е завършила НАТФЗ „Кръстю Сарафов”. Тя е била в класа на мастер Стефан Данаилов. Хубавицата обаче не е наследник на някой известен актьорски род. Ралица Паскалева дори не е родена в столицата. Тя е от Русе, където е живяла до завършване на гимназията. И се е издигнала без протекциите на някой заможен чичко или на мастити роднини. Екранната д-р Стилянова се е снимала вече в редица наши и чуждестранни продукции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар