Алена забрани на Гришо Димитров да се жени! (Още шокиращи прогнози за него и Никол)

Алена забрани на Гришо Димитров да се жени! (Още шокиращи прогнози за него и Никол)
3 (60%) 2 votes

Алена направи шокираща прогноза за Гришо Димитров

Алена разкри какво очаква Гришо Димитров в най- близко бъдеще. Топ астроложката заяви, че на него не му е дадено да мине под венчило до 29 година. Ако все пак реши да чуе сватбените камбани, този съюз няма да е стабилен. И има огромна вероятност да се разпадне.

Сега ракета номер едно у нас е на 25 години. В момента звездите вещаят тенисиста ни да е все още подвластен на новото, различното. Той е любопитен за създаване на нови усещания и запознанства. Това е възможно да създаде пропуквания и няма да доведе до стабилен брак. Ако все пак реши да се ожени, тогава може и да претърпи развод.През този период, до навършване на 29 години, спортиста ще иска да опита всичко, прогнозира Алена.

Коренно различен е аспекта в хороскопа на неговата половинка. Никол Шерцингер има в него благоприятна възможност за откриване на голямата любов и създаване на семейство. Връзката на двамата влюбени би устояла, ако преодолеят различията. Тогава ги очаква дълъг и хармоничен брак. Това вещаят звездите за американската певица.

Астроложката не изключва и възможността на единия да му втръсне да прави компромиси. Но по принцип връзката между вода и земя е благоприятна. Гришо Димитров е Телец. И макар да пътува много по света, всяко свое кътче той има потребност да чувства и превръща в свой дом. Тенис легендата обича домашния уют.

Никол Шерцингер е от водната зодия Рак. Американската поп дива също е върл фен на домашния уют. За нея са много важни семейните ценности.

Алена забрани на Гришо да се жени!

Това е и една от причините световно известната изпълнителка да придружи любимия си до неговата родина. И да се запознае с родителите му.Тя е от семейство на католици и заради това най-вероятно ще се омъжи в такава църква.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар