Ани Салич и Ани Цолова на нож заради този господин! (Защо не могат да си го поделят?)

Ани Салич и Ани Цолова на нож заради този господин! (Защо не могат да си го поделят?)
Гласувайте за статията

Враждата между Ани Салич и Ани Цолова расте с всеки изминал ден.

А сега се оказва, че ненавистта между двете топ лица на Нова започва от Ани Салич и минава през един мъж. Той се превръща в разменна монета между двете журналистки и е на път да разрази истинска женска война с непредвидими последствия, научи kliuki.bg.

Оказва се, че двете дами се ненавиждат още от времето, когато се подвизаваха в нюзрума на БТВ. Битката за надмощие е явна на всички околни. Въпреки това и двете я отричат, защото всяка от тях се има за номер 1. Но, все пак, Ани Салич се оказва негласния победител, поне засега. Тя винаги се е фукала с близките си отношения с шефката Силва Зурлева.

Явно е решила, че те й дава право самата тя да коли и да беси, въпреки че определено не й е задължение. Но видимо й доставя удоволствие. Също както и да дразни Ани Цолова. Така преди дни водещата на новините се е похвалила на висок глас колко й е хубава косата, откакто фризьорът й се грижи за нея все ден. Това вбесило водещата на сутрешния блок.

Причината е проста –

Ани Салич ползва услугите на коафьора на телевизията, който се грижи за косите и на двете, дори когато не й предстои ефир. Тя го посещава в частния му салон, а разходите се поемат от телевизията. Това факт и показно, че говорителката е смятана за топ лице на медията и се ползва с подобаващи привилегии, пише pik.bg.

Ани Салич е мразена не само от Цолова

Ани Салич е мразена не само от Цолова

Освен това, екранната половинка на Ники Дойнов се е докопала до място в подземния паркинг. По принцип той е резервиран само за шефовете. И не пропуска възможност да се изфука с факта, че е истинска галеница. Това обаче дразни не само Ани Цолова и а всичките й колеги. Така Ани Салич се е превърнала в истински аутсайдер в телевизията, който всички ненавиждат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Салич и Ани Цолова на нож заради този господин! (Защо не могат да си го поделят?)”

  1. зрител

    февр. 14. 2017

    Тия двечките барабар с Гала са толкова простовати и противни ,че не смея да превключа телевизора на Нова Няма,по неприятни водещи от тях трите в нито една друга телевизия.Никакъв женски чар няма в тях Салич грозна, дебелана и дърта ,Цолова е невротичка подскача и вряка като малоумна,а Гала в лице ми прилича на спаруженаа джапанка ,и как няма да е като мина 50 години ,а се прави на вървежна разпоретина.

Добавете коментар