Бомба: Фики Стораро и Гюлшан с апартамент в Белгия! (виж кой им го подари – още подробности)

Бомба: Фики Стораро и Гюлшан с апартамент в Белгия! (виж кой им го подари – още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Фики Стораро добре се уреди с този годеж с красивата Гюлшан!

Младата сензация на Пайнер Фики Стораро вече е сгоден мъж. Само преди броени дни той поиска ръката на красивата Гюлшан. Девойката му е приятелка от детските години и помежду им винаги е имало обич и разбирателство.

Милата сценка как Фики Стораро пада на колене с пръстен в ръка, се разигра пред очите на двете семейства на бъдещите младоженци. Има и друго, още по-любопитно. И то е, че Фики и Гюлшан вече са щастливи собственици на нов апартамент.

Фики Стораро

Фики Стораро май от ден на ден все повече се влюбва в Гюлшан

И то не къда да е, а в столицата на Белгия – Брюксел. Да, не мигайте на парцали! Фики Стораро добре се уреди, тъй като жилището е подарък от бъдещите му тъстове. Родителите на Гюлшан от години живеели и работели в Белгия, разполагали със солидни спестявания и моментално купили апартамента, за да зарадват децата си.

„Кой като Фики! Ей на, човек като губи едно, не знае какво друго и по-хубаво ще спечели. Ако беше останал с голямата си любов Преслава, щеше да се навира в жилище в Добрич или в най-добрия случай в София. А сега я го вижте, тузарят ще се пъчи с дом в Брюксел“, коментират близки до обкръжението на Фики Стораро.

Апартаментът бил част от чеиза на Гюлшан, какъвто по традиция турците винаги приготвят за сватбата на отрочето си. Повече от сигурно е, че и свекърът Тони Стораро ще се отсрами подобаващо и ще зарадва младото семейство със също толкова колосален дар.

Остава само изчакаме търпеливо, за да разберем какъв ще бъде той. Колкото до сватбата на Фики Стораро и Гюлшан, най-вероятно тя ще бъде в края на лятото, издават източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар