Мега скандал: Ники Кънчев обяви Гришо за мъж със… смутена ориентация! (вижте с очите си тук)

Мега скандал: Ники Кънчев обяви Гришо за мъж със… смутена ориентация! (вижте с очите си тук)
Гласувайте за статията

Ники Кънчев провъзгласи Гришо за леко… обратен, втрещи всички!

Водещият на Вип Брадър и някогашното „Стани богат“ – мистър Ники Кънчев сътвори чутовен гаф. И то пред очите на хиляди потребители в социалната мрежа. Казано накратко, той обяви Григор Димитров за мъж със… смутена ориентация!

Няма лъжа и измама. Сами може да видите какво написа Ники Кънчев в профила си, възхитен от успехите на Гришо напоследък. Той явно толкова се е възрадвал на хасковлията, че изведнъж е забравил всичките си познания по английски език.

Ники Кънчев

Ники Кънчев направи страшен гаф, хората умряха от смях

И директно мина в отбора на Николай Бареков и Валери Божинов. „Great gay! His mamy is from my native town“ – ей това чудо написа господин „Стани богат“ и събра очите на приятели и познати в мрежата.

Човек с макар и малки познания по английски език, веднага би видял гафа. Защото ако искаш да напишеш, че един човек е „мъжкар“, „приятел“, „готин тип“, то тогава на английски думата се изписва „guy“.

По начина, написан от Ники Кънчев обаче, смисълът веднага се обръща и се получава нещо много-много интересно. Да не говорим, че водещият е объркал и думата „mamy“ – две грешки в едно изречение.

Това накара потребителите да зададат възможно най-логичния и естествен въпрос на Кънчев. А именно – защо се пъне да се прави на интересен с английски език като можеше да си кара безпроблемно и на чист български.

Ето какво сътвори водещият в мрежата, в чест на Гришо

„Матерният му е майката, бе Ники! Вместо да се излагаш, брат, да си беше говорил нормално на езика, който вашите са ти дали. Голям смях падна, ще знаеш“, коментират с добро чувство негови виртуални приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар