Драго Чая съсипан от любовна мъка: Виж как Галин отряза мераците му! (още подробности)

Драго Чая съсипан от любовна мъка: Виж как Галин отряза мераците му! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Драго Чая хлътнал здраво по красивия и млад Галин, но явно няма шансове!

Драгомир Драганов, по-известен просто като Драго Чая, изживява истинска любовна мъка. Днес мало и голямо си подарява сърчица и празнува Деня на влюбените Свети Валентин. За Драго обаче този ден е кошмар.

Причината за това е несподелената му симпатия към младия и красив чалга певец Галин. След като през декември миналата година двамата участваха заедно в „Черешката на тортата“, водещият хлътнал до уши, разкрива вестник „Таблоид“.

Драго Чая

Драго Чая си падна зверски по Галин, но удари на камък. Младият красавец не го и поглежда дори

„Още по време на снимките Галин се превърна в магнит за Драго Чая. Той остана очарован от това, че момчето е успяло да запази чистата си душа и естествено поведение. Дори зрителите видяха, че с всеки ден започва да го харесва все повече, но не предполагаха, че има и други мечти за него. Жалко обаче, защото Галинчо хал хабер си няма и изобщо не го отрази“, разкриват източници, близки до младока.

Припомняме, че откакто изгря на музикалната сцена, Галин се радва на огромната любов на фенките. Малки и по-големи момичета го следват по петите, но той така или иначе още не се е дал на никоя. По думите му, ежедневието му се състои само от работа, тренировки и хранене.

„Галин е израсъл и възпитан в старите ценности и има наистина чудесно семейство. Затова и е момче, което радва окото – няма фалш и лицемерие у него. Каквото и да се пише или говори за ориентацията му, той си пада по жени. Затова и нито Драго Чая, нито който и да било друг мъж, няма шансове с него“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар