Риана си показа рогата: Ето защо толкова мрази Бионсе? (Подробности)

Риана си показа рогата: Ето защо толкова мрази Бионсе? (Подробности)
Гласувайте за статията

Риана си показа рогата

Риана отново демонстрира „чувствата си” към Бионсе. Направи го с гланц за устни. И то не къде да е, а на раздаването на традиционните музикални награди „Грами”. Но не го стори зад кулисите, а открито и показно.

Риана сякаш нехаела кой ще се накичи със статуетката за най-добър музикален албум през годината. Сред номинираните в тази категория бе и Бионсе. И тя бе в трепетно очакване да разбере дали албума й „Lemonade“ ще получи отличието. Бременната Бионсе се бе барнала в бляскава рокля в злато и веднага прикова вниманието на всички.

Точно тогава колежката й  извадила гланца и невъзмутимо започнала да го нанася на устните си.Според присъстващите на звездната церемония, барбадоската го направила напълно преднамерено.

Защото завиждала на по-възрастната си колежка. Двете дами не е известно да са в конфликт. Поне такова е всеобщото мнение.Но въпреки това Рири е показала завист, че Бионсе може да грабне приз, към който отдавна тя протяга ръце. И мечтае да го има в колекцията си.

Бионсе и съпруга й Джей Зи преди няколко години помогнаха на Риана. Рапърът е и неин покровител, който е до нея още от първия й ден в шоубизнеса. Тогава Риана попадна в клиника. Причината се оказа бурния нощен живот, който мургавелката води. И често нещата излизат извън контрол.

Бионсе и мъжа й дори възнамеряваха да се преместят в Ню Йорк, за да я контролират и да се грижат за нея. И по най-бързия начин да я върнат в правия път. Тогава Бионсе изказа мнението, че на Риана й трябва стабилен мъж, за да й помага.

Бионсе и Риана не са в конфликт

Риана завижда на Бионсе?

По същото време при певицата пристигна и майка й. Тя се притесняваше дъщеря й да не залитне по пътя на баща си и да започне да се дрогира. Според друга версия Бионсе била бясна на по-младата си колежка. Защото Риана се опитвала да отмъкне съпруга на Бионсе под носа. Но бившият пиар на Риана тогава открехна, че митът за изневярата е само добре обмислен пиар. За да може първия албум на шеметната поп дива да „пробие” на музикалния пазар. Със скандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар