Григор Димитров разплака татко си с тази своя постъпка! (Вижте как всичко се връща)

Григор Димитров разплака татко си с тази своя постъпка! (Вижте как всичко се връща)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров с уникален, но заслужен жест към баща си.

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров показа, че освен голям талант на корта, притежава и голямо сърце. Той не веднъж е споделял, че дължи успеха си преди всичко на своите родители и в частност на баща му, който го е насочил към тениса. Първите стъпки определено не са били лесни, а сега става ясно и какво точно са коствали на семейството, разбра kliuki.bg.

Преди десетина години Григор Димитров тепърва прохожда в големия спорт и му е необходима огромна подкрепа. Това, че баща му е треньор, е едно на ръка. За да достигне вече покорените върхове обаче, хасковлията се нуждае от много финансови средства. Те са му нужни, за да участва по различни турнири по света. А семейството му прави всичко възможно, за да му даде тази възможност.

Баща му Димитър първо продава колата си, а след това и наследствения апартамент в центъра на Хасково. Така прави най-голямата инвестиция в сина си, подтикнат от множеството мнения, че Гришо е истинска спортна надежда. И само след няколко години усилията се възнаграждават, а вложените пари се връщат десетократно.

Григор Димитров никога няма да забрави жеста на родителите си и сега прави всичко възможно да им се отблагодари подобаващо. Преди време той дари татко си с чисто ново „Порше Панамера“. А сега вече си има гараж, в който да го държи. А към гаража върви и луксозен апартамент в центъра на София! Наскоро тенисистът е закупил две жилища – едно за майка му и едно за баща му, пише bgdnes.bg.

Григор Димитров ще е вечно благодарен

Григор Димитров ще е вечно благодарен

Реално погледнато, двамата няма да живеят в отделни домове, и то в една и съща сграда. Но това е символичен жест от сина им за подкрепата, без която нямаше да е това, което е днес. Апартаментите са на стойност близо половин милион лева, изцяло обзаведени с лукс мебели и гарантират спокойни старини на родителите на Григор Димитров. А те наистина го заслужават!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар