Крисия на легло: Мъка поболя детето-чудо, Слави Трифонов притеснен! (още подробности)

Крисия на легло: Мъка поболя детето-чудо, Слави Трифонов притеснен! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Крисия легна на легло и затова се наложи да отсъства от „Шоуто на Слави“!

Малката сладурана Крисия Тодорова, която всички отдавна наричат детето-чудо, легна на легло. Миналия петък момиченцето от Разград не дойде в „Шоуто на Слави“ и се наложи да бъде заместено от новото попълнение в лицето на Даниела Пирянкова.

Бащата на Криси – Марин Тодоров разкри, че талантливката е болна и се чувствала наистина много зле. Криси пипнала вирус, но по-лошото е, че имунната й система рухнала след огромна мъка и притеснение.

Крисия

Крисия преживя много тежко загубата на кученцето си, затова се срина от жесток вирус. Не можа да отиде на работа

Ден, преди да се разболее, Крисия изгубила любимото си кученце. Сладураната от Разград си има личен домашен любимец и не се разделя с него за повече от половин час. В един момент обаче семейството забравило да затвори външната врата на дома си и хайванът се измъкнал навън.

Часове наред всички го търсили и обикаляли в студа, а Крисия не спирала да плаче, била като полудяла от мъка. „За нея това беше истински ужас. Не само, защото е малка, но и защото е страшно чувствителен човек и лудо обича това животинче. За щастие нейни съученици видели кученцето и се обадили. Горкото, то също било толкова изплашено, мръсно и стресирано от случката“, разказват източниците.

Крисия Тодорова едва не припаднала от щастие, когато любимецът й се върнал у дома. Но самото преживяване и страх сринали имунната й система дотам, че ден по-късно легнала на легло и не можела да стане.

Вирусът се оказал по-тежък от очакваното и се наложило Слави Трифонов да я смени в предаването. Той, разбира се, откликнал на момента и дори силно се разтревожил за здравето на своята любимка. Защото безспорно Крисия, а не Тереза или Даниела държи в плен сърцето на Дългия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар