Скандален обрат: Ревност тресе Генерал Деси, Румен Радев се видя в чудо! (ето коя подпали фитила на първата дама)

Скандален обрат: Ревност тресе Генерал Деси, Румен Радев се видя в чудо! (ето коя подпали фитила на първата дама)
3.7 (73.33%) 3 votes

На Румен Радев няма да му е леко през идните пет години, първата дама ще го изяде!

Президентът Румен Радев случи на народна любов и доверие. Радостта му от спечелването на изборите обаче май няма да е дълга. Очертават се тежки пет години за държавния глава. И то не от политически, а от чисто личен аспект.

Близки до обкръжението на пилота разкриха пред вестник „Ретро“, че Радев вече се виждал в чудо от поведението на втората си съпруга Десислава Радева. Генерал Деси, както я наричат всички още от предизборната кампания, все повече слухтяла и се озъртала около мъжа си.

Румен Радев

Румен Радев има доста да си пати май

А ревността й вече избила яко и то към… нещо неподозиращата Елена Йончева. „Това е истинската причина за напускането на Йончева, а не толкова политическите й амбиции и лично желание. Тя не можа да издържи Генерал Деси, която я подлуди. Първо не й даваше да се изявява като пиар и се мъчеше да изземе функциите й. А след това изревнува и като жена“, разказват източниците.

Те са потресени какво ли ще се случи ако до Румен Радев се доближи някоя наистина млада и красива мома. Щом жена му ревнува от Елена Йончева, която вече е на възраст и на всичко отгоре прясна майка с бебе.

Дни, преди Елена Йончева да напусне „Дондуков“ 2, Десислава Радева й забранила да търси лично по телефона съпруга й. Това вече преляло чашата на търпението на журналистката, която теглила една майна и решила да си стяга куфарите от президентството.

„Елена се махна, сигурно и още дузина ще излетят след нея. Кой по свое желание, кой изгонен от първата дама. Жалко за президента, защото свестен човек изглежда. Дано прояви характер и спре жена си още в началото“, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар