Шок: Христо Калоферов разби семейство, оплете омъжена! (виж истината за Кремена Ангелова)

Шок: Христо Калоферов разби семейство, оплете омъжена! (виж истината за Кремена Ангелова)
3.7 (73.33%) 3 votes

Христо Калоферов изглеждаше страшно кротък и мил, но явно любовта го е пощурила!

Новинарят от Нова телевизия Христо Калоферов е лудо влюбен и скоро смята да вдигне сватба с любимата си Кремена Ангелова. Връзката им лъсна скоро пред обществото, докато самите те са заедно от доста време.

Всички им се зарадваха искрено, преди да стане ясно, че въпросната Кремена е била… семейна жена. Ангелова дълги години е живяла с един от най-добрите парапланеристи в България Антон Найденов. Нещо повече – двамата имат и детенце.

Христо Калоферов

Христо Калоферов лудна по семейна жена с дете, Кремена Ангелова му взе акъла

Щом видяла сините очи на сладура Христо Калоферов обаче, Кремена направо луднала. Влюбила се като ученичка, а вместо да попари страстите й, водещият ги насърчил допълнително.

Христо Калоферов бил готов на всичко, за да има Кремена. Дори и на това да се превърне във втори татко за сина й. Момченцето е смисълът в живота й и тя никога няма да се откаже от него, заради който и да било мъж. Дори и хубавеца от Нова телевизия.

„След като стана работата с Христо и двамата видяха, че мърдане няма, Кремена поне постъпи мъжки. Призна на Антон и двамата обсъдиха нещата като зрели хора. След това, разбира се, се разделиха, но съвсем цивилизовано. И до днес си общуват, предимно покрай детето. Христо и Антон също са се виждали“, разкриват източници, близки до новинаря.

Припомняме, че Калоферов дълги години нямаше жена до себе си. Той преживя много болезнена дълга връзка и още по-тежка раздяла с предишната си годеница, която го заряза. Страда много след това и се беше затворил за нежния пол.

Докато не срещна обвързаната Кремена Ангелова. Но пък, какво да се прави, любовта обикновено не пита може или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар