Луиза Григорова сменя професията си: Ще прави това, за което е мечтала?

Луиза Григорова сменя професията си: Ще прави това, за което е мечтала?
Гласувайте за статията

Луиза Григорова сменя професията си

Луиза Григорова става такава, каквато е мечтала като дете. Младото дарование ще е новата изненада в хитовия сериал „Откраднат живот”. В него влиза и любимата на режисьора Мартин Макариев. Тя ще играе д-р Вяра Добрева. Нейната героиня е коремен хирург. Луиза Григорова облича бялата престилка, за която е мечтала още в миналото.

„Когато кандидатствах в НАТФИЗ, дадох клетва пред себе си. Казах си, че ако не ме приемат да следвам, следващата година няма да пробвам. А ще кандидатствам медицина. Другата ми мечта бе да стана лекарка. И сега ще си я реализирам в сериала”, смее се чаровната брюнетка.

Тя е запленена от магията на тази професия. Макар че на терен, т.е. на снимачната площадка има доктори, тя се явява на снимките винаги подготвена. За всяко нещо се консултира с приятели лекари. И затова идва винаги готова, като знае предварително какво прави.

„Знам точно какво върша. И винаги се подготвям преди да „правя някоя коремна операция на снимките”,разкрива още подробности от работата си младия талант. В хитовата поредица има и медицинска сестра. Тя работи в операционната на известна софийска болница.

Продуцентите обаче не издават нейното име. Заедно с Луиза Григорова в епизодите влиза и нов мъж. Той ще бъде до нея, но от поредицата не разкриват името му. Луиза Григорова само споделя, че той й е добър партньор. Но какви ще са взаимоотношенията им, тя не може да издаде. Защото от продукцията не й позволяват.

Продуцентът Евтим Милошев разкрива двете основни идеи в третия сезон на „Откраднат живот”. Едната тема е свързана с осиновяването. Другата с лекар, носител на вируса СПИН, който продължава да упражнява професията си.

„Има биологични родители, които не са се отказали на правата си. Но са изоставили децата си. И те се отглеждат от приемни семейства.

Това се явява голяма пречка, когато те имат потенциал за осиновяване. Разглеждаме го от емоционалната страна”, открехва още Милошев.

Луиза Григорова влиза в „Откраднат живот“

Третият сезон ще бъде по-дълъг. Той ще продължи до края на май и ще има 50 епизода. Дали ще има четвърти сезон, все още е тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар