Скандал: Виж за какво Генерал Деси троши държавна пара, Румен Радев не смее да гъкне! (истината шокира)

Скандал: Виж за какво Генерал Деси троши държавна пара, Румен Радев не смее да гъкне! (истината шокира)
4 (80%) 4 votes

Съпругата на президента Румен Радев пръска държавна пара на халос!

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, заема челни позиции в медиите още от президентската кампания. За жалост обаче, не с хубаво. Генерал Деси, както я нарекоха всички, ден след ден шокира обществото с хрумванията си.

Последната й идея обаче скандализира обществото. Оказа се, че първата дама с лека ръка троши държавна пара и то на халос. Източници от „кухнята“ на „Дондуков“ 2 разкриха, че жената на Румен Радев е поискала лична охрана, различна от тази на мъжа си.

Румен Радев

Първата дама се качи на главата на президента Румен Радев, той й угажда за всичко

Генерал Деси ходела навсякъде, обградена от гардове. Което е напълно в разрез със закона, съобщава вестник „Ретро“. Подобна привилегия би й се полагала само и единствено в случай, че е изтекла реална заплаха за живота й. Такава до момента обаче няма.

Другият прецедент е, че Десислава Радева е получила огромен личен кабинет в президенството, пред който също патрулира… охрана. Пита се къде е логиката, след като така или иначе цялата сграда е охранявана денонощно и то така, че и пиле не може да прехвръкне.

„На всичко отгоре съпругата на Румен Радев се ползва и с държавен автомобил, с личен шофьор. Откъде на къде, бе?! Всички тези екстри, с които се глези в момента, се плащат от джоба на данъкоплатеца. Каква стана тя, не е истина направо. Преди време коментирахме отсъствието на Плевнелиева, а ще се окаже, че то е било в пъти по-приемливо от настоящото присъствие на Радева“, коментират източниците.

По думите им, всичко това се случвало с благословията на самия държавен глава Румен Радев. Който дори и да имал друго мнение, не смеел да противоречи на новата си и законна вече съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Виж за какво Генерал Деси троши държавна пара, Румен Радев не смее да гъкне! (истината шокира)”

  1. 123

    февр. 16. 2017

    Вижте я само как се е опулила генералшата ,селенията блика отвсякъде Не съм съгласен с моите пари на данъкоплатец да издържате селските парвенюта.

  2. Стойнов

    февр. 18. 2017

    Президентът Румен Радев и Съпругата трябва да оспорят и докажат неверността на коментарите. Призидентът да възложи на съответните органи да издират авторите на компроматите и наложат възпиращи наказания. Интернетът не е предназначен за болни мозъци и градски „селендури“ да пишат компромати.

Добавете коментар