Гала скандализира в ранните часове: Надига чаша и флиртува с привлекателен актьор!

Гала скандализира в ранните часове: Надига чаша и флиртува с привлекателен актьор!
Гласувайте за статията

Гала все още е опиянена от 50-годишния си юбилей и не може да си намеря място от щастие.

Преди дни Гала чукна половин век и сякаш разцъфтя. Във вторник до водещата застана галантния Миро, който не спря да я залива с комплименти. А днес тя попадна в повече от приятната компания на Башар Рахал. Така се стигна до доста пикантни сцени за ранните сутришни часове, узна kliuki.bg.

Гала се бе изтупала като за официално събитие. Явно тази седмица й е празнична и затова обърна гръб на щуротевиците на Кремена Халваджиян, за да заложи на класиката – черна рокля. Прилепналият тоалет подчертаваше фигурата й и за пореден път демонстрира, че е в в топ форма за годините си. Външният й вид не остави безпристрастен и нейният нов ководещ – Башар Рахал.

Двамата се появиха под ръка като истинска холивудска двойка и започна едно разменяне на палави погледи. То стана още по-видимо, след като Гала и актьорът обърнаха по чашка-две шампанско, нищо че бе само 9.30 сутринта! Видимо превъзбудена, на водещата несъмнено й хареса да усеща мъжо присъствие до себе си.

Гала се издокара за Башар Рахал

Гала се издокара за Башар Рахал

Още в началото на осмия сезон на „На кафе“ стана ясно, че се обмисля смяна на концепцията. В нея се предвижда до несменяемата блондинка да застане и мъж. Затова сега се правят проби с кого най-добре ще си пасне Гала. Засега определено победител е Башар Рахар. за него тя се бе изтупала, както от доста време не й се бе случващо, пише blitz.bg.

Стана ясно, че актьорът и Миро ще станат участници в „Като две капки вода“. Двамата определено крият не един и два талант. така че нищо чудно в скоро време да ги видим и в изцяло ново амплоа – като екранни партньори на Гала в „На кафе“!

Двамата си паснаха като екранни партньори

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гала скандализира в ранните часове: Надига чаша и флиртува с привлекателен актьор!”

  1. зрител

    февр. 16. 2017

    По-тъпо предаване от това няма ,а водещата е гола вода Каквото и да правят каквито и ко водещи да имат вече е много късно, нямат аудитория само скучаещи бабки ,чакащи да се затопли до 11.00 и да излязат на разходка. Крякане врякане пиене от сутринта дори и урина и това ако е предаване здраве му кажете.

  2. велина николаева гачева

    февр. 17. 2017

    тъпо предаване на тъпа водеща до кога маги и кремена ще ялансира тая фантасмагория

Добавете коментар