Маги Халваджиян ликува: Победих Волен Сидеров!

Маги Халваджиян ликува: Победих Волен Сидеров!
3.7 (73.33%) 3 votes

Маги Халваджиян успя да спечели битката с Волен Сидеров!

Над 3 години му отне, но победата вече е факт. Маги Халваджиян надделя над Волен Сидеров в съда. Арменецът съумя да осъди политика за клевета, научи Kliuki.bg.

Гражданският иск бе заведен през лятото на 2013 г. Тогава продуцентът реагира светкавично на обидни квалификации и твърдения за себе си и семейството му, излъчени по телевизия „Алфа“.

Сидеров си позволи да нападне остро клана Халваджиян, определяйки го за меркантилен и подвластен на Бойко Борисов и ГЕРБ. Магърдич обаче не се съгласи с тези обвинения, тъй като винаги се е имал за човек встрани от политиката.

Обезщетението, което лидерът на „Атака“ ще трябва да изплати на продуцента на „Като две капки вода“, е в размер на 17 хил. лв., което е с 3 бона по-малко от исканата от Маги Халваджиян сума.

Всичките пари обаче няма да отидат в джоба на арменеца, а за благотворителност. Самият Магърдич го обяви. Той просто е искал справедливост, а не пари, тъй като от второто си има достатъчно.

Маги Халваджиян се справи с Волен Сидеров

Маги Халваджиян победи Волен Сидеров в съда

Разбира се, за Волен Сидеров едва ли ще е проблем да извади 17 бона. По-неприятното за него обаче е това, че  бе победен от човека, когото наричаше с какви ли не обиди.

Според информациите, това не е първото съдебно дело срещу Сидеров. Той е бил осъждан и от други известни личности, включително и от Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар