Алекс е притисната до стената, Иван Ласкин ѝ нанесе страшен удар!

Алекс е притисната до стената, Иван Ласкин ѝ нанесе страшен удар!
4 (80%) 7 votes

Иван Ласкин упорито отказва да работи, за ужас на Алекс Сърчаджиева!

Иван Ласкин не спира да разбива илюзиите на жена си, че някога ще бъде глава на семейството им в истинския смисъл на думата. Актьорът все още не работи и това принуждава Алекс Сърчаджиева да се труди упорито, пише в. „Таблоид“.

Според последната клюка, Иван Ласкин за пореден път е дал отказа си пред Александра да си търси работа. Той нямал намерение да се поти за жълти стотинки в театъра, а в телевизията и киното не получавал никакви предложения.

Иван Ласкин и Алекс

Алекс Сърчаджиева умолява Иван Ласкин да работи, но уви

В същото време щерката на Пепа Николова се скъсвала от работа. Тя играела непрестанно в театрални постановки и постоянно търсела нови приключения в телевизионния ефир, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Ласкин е без постоянни доходи откакто напусна Театъра на армията. Тогава се тръбеше, че било под достойнството му да работи за такива мизерни пари.

Впоследствие актьорът заработи няколко хонорара като коментатор и участник във „ВИП Брадър“. И там обаче сякаш жена му го уреди, тъй като тя е водеща на риалити формата от години.

Според слуховете, всички около двойката били шокирани и потресени, че Иван Ласкин не си търси работа, а се оставя жена му да го издържа. Единственото, с което допринасял в семейството, било отглеждането на 6-годишната им дъщеричка. Като баща актьорът бил изряден и се бил превърнал в истинска детегледачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар