Ирина Флорин посочи тъжна истина!

Ирина Флорин посочи тъжна истина!
5 (100%) 2 votes

Ирина Флорин разкри нещо, което съсипва музикалния бранш у нас!

Певицата Ирина Флорин сякаш възкръсна тази година, след като направи голям концерт в НДК. Тя напълни залата, но това стана на цената на доста големи суми пари, научи Kliuki.bg.

Именно затова изпълнителката на „Цвят лилав“ счита, че е постигнала нещо невероятно. Повечето й колеги, при това от най-големите в занаята, не правят такива концерти и Ирина Флорин посочи защо.

Ирина Флорин каза истината за...

Ирина Флорин разкри неприятна истина

„Разходите са много и винаги влизаш вътре. Защото когато имаш клубно участие, ти имаш нула разходи и имаш само приходи. Затова всички големи имена работят на клубни участия, а не правят големи концерти. Малко са тези, които правят големи концерти, с 10-15 музиканти на сцената. Това са много разходи, звук, светлина, наеми, хонорари, гримьори, фризьори… Изключително голям е екипът. Особено като тръгнеш да пътуваш пък, това са транспортни разходи, хотели, плюс всичките останали.“ – сподели Ирина Флорин в Cool…T.

Бившата брадърка сама е организирала целия си концерт и скоро ще има нови концерти в други градове. Не става ясно откъде тя има толкова много пари, за да покрива всичките разходи, които изброи. Не е известно певицата да е едновременно и бизнесдама, но очевидно има спонсори, които държи в тайна. Затова не е чудно, че кариерата й започна да се възражда през последните години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ирина Флорин посочи тъжна истина!”

  1. Маша

    февр. 18. 2017

    Намерила е чичко паричко, но…няма лошо….всеки се оправя както може

Добавете коментар