Шок за наследницата на Елвис Пресли

Шок за наследницата на Елвис Пресли
2 (40%) 1 vote

Шок за наследницата на Елвис Пресли, която се бори за правата над децата си. Внучките на всепризнатия Елвис Пресли са отнети от родителите си и се очаква съдът да се намеси в семейните им проблеми.

Лиса Мари Пресли е наследник на Елвис Пресли и Пресила Пресли, има 4 брака и 4 деца от тях.

Лиса Мари Пресли и нейният мъж са в процес на развод, женени през 2006, до миналата година, когато се разделят. наскоро тя подава и официално молба за развод срещу Майкъл Локууд.

Двойката има две момиченца – близначки, които сега предстои да останат официално под грижите на един от родителите.

Лиса Мари Пресли похарчила огромното си състояние

Особено скандалното е, че на личния компютър на Локууд са открити доста компрометиращи снимки с детски фотосесии. Самата Лиса Мари ги открива и подава иск срещу бащата на децата.

В момента те са поверени на социалните до изясняване на случая. А самата Лиса Мари, която споделя, че вече е похарчила своето наследство от 300 мил. долара се налагало да дава пари на две детегледачки, когато децата се виждали с баща си, за да може да е сигурна, че те са в добри ръце.

Лиса и Майкъл в огромен семеен скандал

Както коментират и от изданието за новини „Лайфстайл“ ситуацията е доста сложна, а обвиненията срещу бащата на внучките на Пресли са толкова сериозни, че няма как скоро да бъде изчистено от скандала името му.

Лиса Мари твърди, че не желае децата и да растат в опасна за тях среда, предстои да видим дали така разразилия се скандал може да намери нормален изход или истината ще бъде още по-неприятна и от досегашните слухове и разкрития само на една малка част от семейната драма на Лиса Мари Пресли и Локууд, коментираме и ние от „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар