Ирена Милянкова в подкрепа на една добра кауза

Ирена Милянкова в подкрепа на една добра кауза
5 (100%) 2 votes

Ирена Милянкова в подкрепа на една добра кауза, актрисата и модел не веднъж публично е заявявала подкрепата си от ползите да се кърми детето.

Ползите за бебето от кърменето са доказани, в последно време все повече се активизираха и кампаниите за популяризиране и запознаване на родителите с това колко важно е това за едно бебе. Както помним Ирена Милянкова се разведе и тежко премина през раздялата си с Росен Чолов – Чолата. Обвинен в криминални деяния и склоняване на момичета към предлагане на платена любов.

Ирена и част от голямото им семейство

 

След него Ирена макар и с четири деца и куп житейски неволи съумя да открие отново любовта в лицето на Никола. Макар само на 30 години крехката на пръв поглед – Ирена Милянкова е вече майка на цели пет деца и дори баба, понеже доведената й дъщеря от страната на мъжа й роди преди месеци.

Никола и Ирена – родители на общо седем деца

Модел, актриса и многодетна майка, Ирена определено обича на дава живот. Тя е перфектна за кампаниите в подкрепа на кърменето, защото има голям опит и затова твърди, а и тялото й го показва, че кърменето не разваля бюста на майката.

И ние от изданието за светски истории и личности -„Клюки.бг“ сме съгласни, че здравето на малките бебета зависи пряко от майчината храна и макар все повече да е пълен пазара с изкуствени заместите и допълнителни витамини и храни за новородените засега само майчината кърма е абсолютно достатъчна и пълноценна за бебето.

Ирена Милянкова в подкрепа на една хуманитарна инициатива

Желаем на Ирена и многодетното й семейство. в което живеят цели седем деца да са здрави и много обичани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар