Вдовицата на Димитър Цонев разкри: Аз го разделих с друга жена!

Вдовицата на Димитър Цонев разкри: Аз го разделих с друга жена!
4.8 (95%) 4 votes

Димитър Цонев и Мариана изкараха един 33-годишен брак, който бележи живота им!

Жената на Димитър Цонев за пръв път проговори след смъртта на съпруга си. Мариана все още страда, разбира се, но е намерила сили в себе си да продължи своя живот, научи Kliuki.bg.

Блондинката сподели в „Комбина“, че най-голямата й опора след трагедията е било нейното внуче. Мислейки за него, тя е успяла да стисне зъби и да продължи напред.

Димитър Цонев и Мариана

Димитър Цонев беше с Мариана 36 години, от които 33 в брак

Мариана Цонева разки и някои любопитни факти от съвместното си минало с Митко. Оказва се, че когато са се запознали, той е бил обвързан.

„Той имаше приятелка и аз му казах, че не искам да им развалям отношенията. Вече обаче ми беше взел телефона и се получиха нещата.“ – каза вдовицата на Димитър Цонев в ефира на Нова ТВ.

Именно тя е в основата на легендарния мустак, с който журналистът стана известен. Русокосата хубавица сама е помолила Митко, след като вече започнали връзка, да си пусне мустак, за да изглежда по-мъжествен.

Визията на Цонев тогава била доста младолика и той изглеждал по-малък на години. Тъй като е само с година по-голям от Мариана, тя не можела да остави той да изглежда по-малък от нея и така й хрумнало за мустака.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар