Перфектни и изваяни като Ева Лонгория! Вижте как!

Перфектни и изваяни като Ева Лонгория! Вижте как!
5 (100%) 1 vote

Перфектни и изваяни като Ева Лонгория! Вижте как! Дребничка, привлекателна и макар на 40 Ева е все така стегната и поддържа своята визия идеално.

Всеки си има тайни, сега ще разкрием малко от скритите навици на тъмнокосата чаровница – Ева Лонгория, която е любимка на милиони хора и спечели още фенове с ролята си в „Отчаяни съпруги“. Сериал добил слава и станал емблема за живота на американската домакиня и жена.

Ева, която има латино корени и не крие, че ползва много от традициите на етноса си, обича лютото, хапва често, което я поддържа в добър тонус и ако няма възможност, използва хранителни добавки, с които да компенсира недостига на минерали и витамини.

Задължително не се храни обилно след 17 часа, но преди това умерено си похапва като винаги в менюто й има богато разнообразие – месо, сладки, тестени храни, но в нормални количества. Тя, както казва и изданието „Лайфстайл“, за разлика от много други звезди се храни с различни кулинарни изкуения и не се лишава, но пък знае кога да спре и да не преяде.

Освен храната спорта, движението и физическото натоварване извайват крехката й фигура, макар на 1, 50 височина, Ева и завидни женски форми. Този ефект тя постига с бягане, тренировки и бокс. Както се знае актрисата е била и преди години фитнес инструктор, което и създава идеални навици какда тренира и да се държи в здрава и видимо добра форма, коментираме и ни еот „Клюки.бг“.

Стилна, стегната и все така елегантна с годините – Ева Лонгория, „отчаяна“ съпруга но щастлива звезда на киното

Нашия съвет към читателите за сваляне на ненужните килограми с идването на топлите сезони ще бъде – движение, разходки, лека храна и много тонус за работа и живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар