Брад Пит: Анджелина се опита да ми отнеме достойнството!

Брад Пит: Анджелина се опита да ми отнеме достойнството!
5 (100%) 1 vote

Брад Пит все още таи неприятни чувства към бившата си жена!

Актьорът Брад Пит се чувства крайно зле от цялата история с Анджелина Джоли. Оказва се, че той е живял 11 години в стрес, тъй като жена му е била от най-властните възможно дами, научи екипът на Kliuki.bg.

„Тя искаше непрестанно да командва. Един мъж губи достойството си, когато само му нареждат. Аз не съм от тези, които могат да бъдат притиснати от жена си. Затова имахме много скандали и накрая трябваше да се разделим.“ – споделя Брад Пит, цитиран от американската преса.

Брад Пит и Анджи

Брад Пит не крие разочарованието си от Анджелина Джоли

Говори се, че актьорът е компенсирал това, че живее с жена с толкова тежък характер, чрез изневери. Той много пъти е кръшкал на Анджи, след като тя му е вдигнала скандал за нещо дребно преди това.

Агресията на Анджелина Джоли обаче не се изразява само във вербално отношение, а и във физическо. Твърди се, че акрисата е посягала на мъжа си много пъти. Веднъж дори той се появи пред камерите с насинено око и сцепена вежда.

Интересно защо Брад Пит е търпял всичко това повече от десетилетие. Счита се, че между него и Анджи е имало уникална химия и тя е в основата връзката им да продължи толкова дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар