Бойко Борисов взриви с разкритие за първата дама! (каква е реакцията на Генерал Деси – още подробности)

Бойко Борисов взриви с разкритие за първата дама! (каква е реакцията на Генерал Деси – още подробности)
Гласувайте за статията

Бойко Борисов не остана безучастен по отношение на първата дама, охраната и привилегиите й!

Бившият премиер Бойко Борисов не изтрая дълго, преди да вземе отношение по темата за първата дама. Припомняме, че съпругата на настоящия президент ген. Румен Радев е една от най-обсъжданите, при това още от кампанията преди изборите.

Десислава Радева беше наречена от незнайни източници Генерал Деси и оттогава насам всяка нейна крачка е следена под лупа. Преди дни грамна скандалът, че първата дама си е назначила лична охрана от НСО и се ползва с нетипични за ранга й привилегии.

Бойко Борисов

Бойко Борисов без да иска призна за охраната на първата дама

Като това да се вози в държавен автомобил и да има личен шофьор на разположение. „Че какво като госпожата имала лична охрана. Ами нека да има. Така президентът ще знае винаги къде ходи тя и ще бъде спокоен“, с типичния си хумористичен стил коментира темата Бойко Борисов.

След това, във вече сериозен тон, лидерът на ГЕРБ заяви, че не го интересува дали президентшата е вардена от охрана, или не. Повече го вълнува охраната на границите ни и отбраната на държавата като цяло.

„Не ми е ясно защо никой не задава въпроси относно наистина важните проблеми на България като тези, които посочих по-горе и много други. Защо никой не пита президента и вътрешния министър за тези неща, а всички въртят и сучат само едно и също – къде ходела и с кого ходела първата дама“, възмути се Бойко Борисов.

На въпроса за листите на ГЕРБ на предстоящите избори, той не пожела да разясни нищо конкретно. Дори се подразни на въпроса на коя позиция е поставена Румяна Бъчварова. „За това ще говоря в четвъртък, подписал съм вече листите“, заяви Бойко Борисов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар