Шоков удар: 12-годишната Крисия позира като кифла, потресе България! (какво стана с детето-чудо – СНИМКИ)

Шоков удар: 12-годишната Крисия позира като кифла, потресе България! (какво стана с детето-чудо – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Крисия Тодорова скандализира и дори отчая българите, снимките й са повече от потресаващи!

Тя е само на 12 години. Крисия Тодорова, която познаваме от 9-годишна и която и до днес продължаваме да наричаме детето-чудо. С пълно право, като се има предвид, че това малко и даровито същество прослави България на детската Евровизия. Така, както никой друг не го беше правил.

Днес обаче това момиченце от Разград със същия замах и сила удари звучен шамар на всички. Гледаме и не можем да повярваме на очите си. Тя ли е това гротескно същество, което ни гледа и се хили от последните й фотоси.

Крисия

Крисия не прилича на себе си, замяза на кифла

На тези селфита виждаме момиче, което болезнено прилича на Криси. Само дето е с раздути до пръсване джуки, дълги и остри маникюри, грим по очите и хитро присвит поглед като на същинска Лолита. Къде отиде нашата Крисия и какво, по дяволите, направиха с нея?!

Това се питат всички средно нормални хора, които имаха нещастието да видят в какво се превръша националната ни любимка. Повечето от потребителите във Фейсбук моментално скочиха на родителите на Крисия Тодорова и по-специално на майка й Ангелина.

„Как може тази жена да позволява дъщеря й да се появява в този вид на магистрална работничка като е само на 12 години. Знаят ли какво означава 12 години – та това е още дете. То дори не е тийнейджър, а дете. Какво да очакваме след някоя и друга година – да я видим без дрехи в мрежата ли“, възмущават се потребители по форумите.

Крисия раздува джуки като треторазрядна златотърсачка, а е само на 12 години

Пълен потрес, българите са сащисани

В какво се превърна това дете, което всички наричаха чудо

Действително никой не може да проумее тази скандална трансформация у Крисия. Чиято и да е вината, по-важен е крайният резултат и последиците от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар