Ирина Тенчева потресе: Помогна на инвалид, но се снима, че цяла България да види! (потребители изригнаха)

Ирина Тенчева потресе: Помогна на инвалид, но се снима, че цяла България да види! (потребители изригнаха)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева подаде ръка на жена в инвалидна количка, но начинът потресе мнозина!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева за пореден път втрещи потребители в мрежата. Всъщност това май вече не е новина, след представянето й във Вип Брадър, когато настрои хиляди българи срещу себе си.

Този път Ирина Тенчева счете за нужно да разкаже историята на една жена инвалид, на която е помогнала на улицата в неделя. Видяла я случайно и й помогнала да мине по тротоара, както и да си повика такси, за да се прибере в дома си.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева направи добро, но така, че цяла България да види и да разбере за него. Това разгневи мнозина в интернет.

Дотук всичко е добре, дори наистина е похвално. Това, което разбуни духовете обаче, е снимката на Ирина Тенчева и въпросната дама. „Не искам да получавам похвали, да ми се казва „браво“ и тем подобни неща. Важното е всеки от нас да се замисли и когато има възможност, когато види човек в беда, да му подаде ръка. Без да иска нищо в замяна“, това беше идеята на самата Тенчева.

Потребители в нета обаче моментално зададоха въпроса защо, след като не иска похвали, не само публично разказва историята, но и някой я е заснел в действие.

„Нали сама се е разхождала?! Кой тогава е направил снимката?! Или е дала телефона си на случаен минувач, за да снима доброто дело. Това вече прилича повече на реклама, на нескопосан пиар, отколкото на истинско добро дело от сърце. Аман от така неречени звезди, които с всяко нещо искат да се покажат в обществото“, гневят се потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ирина Тенчева потресе: Помогна на инвалид, но се снима, че цяла България да види! (потребители изригнаха)”

  1. Панко

    мар. 02. 2017

    Тази Ирина въобще не е добър човек. Тя е една лицемерка и манипулаторка. А когато спи с женени мъже и после ражда деца от тях – тогава на кого помага, на шушумигата си ли? Безсрамница.

  2. Нуцо

    мар. 02. 2017

    Ирина в Биг Брадър от тоалетните не излизаше, за да могат всички да я видат, че чисти по цял ден лайна. Какво да очакваме сега от нея, освен пак да се покаже като хитра „самарянка“. С тази снимка Ирина се вживява в ролята на „майка Тереза“. Ирина е супер противна.

Добавете коментар