Преслава отврати всички: Виж какво сервира на дългогодишната си приятелка Галена след раждането!

Преслава отврати всички: Виж какво сервира на дългогодишната си приятелка Галена след раждането!
Гласувайте за статията

Преслава се кълнеше във вечно приятелство към Галена, но всичко е било фалш и лъжа!

Преслава и Галена – тези две топ певици на Пайнер и любимки на публиката, години наред бяха като сестри. Те самите се определяха като такива, тъй като не само са делили една квартира, но са си броели стотинките, споделяли са всичко и са плакали една пред друга.

В своите интервюта Преслава винаги определяше Галена като своя сестра и дори повече от сестра. Всичко това обаче явно е било огромна лъжа. И още по-голям фалш. Как иначе да си обясним това, което Петя от Добрич сервира на Галена след раждането на второто й дете.

Преслава

Преслава дори не пожела здраве на бебето на Галена, срамота!

Припомняме, че само преди дни Галенчето гушна втория си син. Двамата с половинката й Галин му дадоха царственото име Александър. И признаха, че няма по-щастливи хора на света от тях.

Мигом не само фенове на Галена, но и много нейни колежки й честитиха сърдечно майчинството. Тази, която не каза нищо, нито дума обаче, беше именно „вярната й приятелка“ Преслава.

За потрес на феновете и всички останали, Преслава не си направи труда да напише дори една думичка на Галена. Ей така, било то и от кумова срама. Пълно мълчание – това беше нейният „подарък“ за гласовитката от Смядово.

Галена е щастлива майка на втория си син Александър

„Това за пореден път потвърждава каква е Преслава и колко лицемерен човек е. За каквото и да сте се карали, ако сте били приятели с някого, най-логичното е да му пожелаеш щастие и да му е здраво детенцето. Пък след това може пак да не си говорите, важно е да си човек. Ясно е какъв човек е Пресито“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар