Взрив: Емил Чолаков хвърля оставката си в лицето на Венелин Петков?

Взрив: Емил Чолаков хвърля оставката си в лицето на Венелин Петков?
5 (100%) 1 vote

Емил Чолаков е бесен и вече няма да търпи подигравките с него!

Синоптикът Емил Чолаков е напът да се раздели с Би Ти Ви. Емо не е на себе си след солидните глоби, които получи през последната седмица, научи Kliuki.bg.

Както писахме вече, Венелин Петкова оряза сериозно заплатата на своя синоптик номер едно, тъй като напоследък имаше доста разминавания между прогнозата на времето и реалното време. Емил Чолаков обаче възприел това като тотална подигравка с него.

Емил Чолаков

Емил Чолаков си тръгва от Би Ти Ви

Емо от месеци обмислял да напусне БТВ, тъй като се чувствал недооценен там. Дори имаше слухове, че той ще смени цялото си амплоа и ще стане водещ на свое предаване, излъчвано обаче по друга телевизия.

Последните събития със солената глоба накарали Емил Чолаков отново да се замисли за напускане. Счита се, че той ше си тръгне от медията при първа възможност. Даже вече се оглеждал за нова работа.

Най-големият удар за Би Ти Ви ще бъде, ако Емо премине в редиците на Нова ТВ. Засега не изглежда там да има място за него, предвид наличието на Деси Банова и Никол Станкулова, но не е изключено Чолаков да им изяде хляба.

„Емо е разчупен и това го прави интересен на зрителите. Със сигурност ще го гледат където и да го дават.“ – споделя зрител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар