Глория хвърли в тъча всички: С това решение направо „изби рибата”!

Глория хвърли в тъча всички: С това решение направо „изби рибата”!
3.5 (70%) 2 votes

Глория не спира с изненадите

Глория успя да обърка всички! Никой не очакваше от нея това ново предизвикателство. Певицата втрещи всички с решението си. Направо вкара в тъча близки, роднини и колеги. Защото хитовата изпълнителка е решила да става студентка.

Новата приумица на 43-годишната певица наистина е новина. Защото родената в Русе гласовитка е нямала досега подобни мераци.

Но вече изпълнителката на „Всеки си плаща” е решила да заляга над учебниците. Това топ изпълнителката на „Пайнер” ще го прави рамо до рамо с дъщеря си Симона Загорова. Не се знае точно към каква дисциплина се е насочила чаровната поп фолк дива. Но определено специалността й ще бъде такава, че да може да съчетава участия и учене.

Вестта наистина е повече от шокираща. За своите години в лекия жанр на поп фолка, Глория наистина се е доказала. И е една от най-харесваните и оборотни чалга изпълнителки. Каква е причината да иска да има и висше образование, засега остава мистерия.

Но някои нейни фенове заподозряха, че това е защото Глория е много амбициозна. И тъй като някои от нейните колежки се хвалят с дипломи от висши учебни заведения, певицата решила и тя да докаже,че го може.

Досега поп фолк дивата има само диплома за средно образование. И то не каква да е, а за тракторист. От родното й село Две могили. Поради тази причина оборотната чалгарка решила да продължи образованието си, защото не искала да се оставя на това равнище в образованието си.

Глория реши да става студентка

„Защо й трябва на Глория да го прави? Тя вече е доказан и реализиран изпълнител. Как ще се почувства, като наоколо нейните колеги ще са два пъти по-малки на възраст. Но пък щом е решила да го направи, да действа. То днес и хора на седемдесет, и на осемдесет години учат дебели книги в университетите. Щом има сили да го направи, волята си е нейна”, коментират онлайн потребителите решението на Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар