Жана Бергендорф шокира: Тресе дебели бутове, корем и огромна задница по… минижуп! (виж снимките тук)

Жана Бергендорф шокира: Тресе дебели бутове, корем и огромна задница по… минижуп! (виж снимките тук)
3.7 (73.33%) 3 votes

Жана Бергендорф направо ококори публиката в заведението, в което пя!

Скандалната Жана Бергендорф опули клиентите на нощно заведение в Деня на влюбените Свети Валентин. Певицата, която реши да обръсне главата си почти до голо, сега потресе с цялостната си визия.

По време на свое скорошно интервю, Жана Бергендорф сама призна, че е надебеляла. Тогава обаче тя стоеше седнала и я показваха само до кръста. А и беше облечена в панталон. Днес картинката е коренно различна, а изпълнителката на „Самурай“ си навлече доста критики.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се освини здраво, но се облича така, сякаш е с тяло на модел

Пред очите на смаяните посетители на бара, Бергендорф се появи на сцената и по-точно направо я разтресе с дебели бутове, корем и голяма задница. Които бе счела за естетично да набута в рокля тип минижуп.

Не е ясно дали Жана Бергендорф разчита на услугите на стилист, но ако има изобщо такъв, то той най-вероятно я мрази за нещо. И зверски й отмъщава. По-вероятното обаче е самата тя да се грижи за стайлинга си. За което горещо й препоръчваме незабавно да се допита до някой експерт.

„Грозна картинка беше. Вярно е, че Жана по принцип винаги се прави на непукист, но ако не ти дреме как изглеждаш ти, поне се постарай да не караш околните да си леят куршум. Все пак на този свят има нещо, наречено стил и естетика. И няма как да не се съобразиш с фигурата си, при избора на дрехи“, коментират потресените очевидци.

Бутовете на певицата опулиха клиентите в заведението

Стайлингът й е безумен

Те са на мнение и че странната прическа на Жана Бергендорф допълнително допринася за обезформянето на тялото й, защото малката глава прави торса й да изглежда тройно по-голям отколкото е в действителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар