Мария не е на себе си: Новината за свекъра й Добромир Гущеров я довърши! (още подробности)

Мария не е на себе си: Новината за свекъра й Добромир Гущеров я довърши! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария винаги е била особено близка с бащата на Християн Гущеров!

Миньончето на Пайнер Мария не е на себе си от известно време насам. Певицата е адски притеснена, но причината за това не е половинката й Християн Гущеров, а неговият баща.

Припомняме, че още от началото на връзката си с Мечо, Мария винаги е била страшно близка с милионера Добромир Гущеров. Когото дори наричаше „бащата на всички“. И как да бъде иначе, след като и тя, и Християн разчитаха на пословичната щедрост на бившия депутат.

Мария

Мария е крайно притеснена от проблемите на своя свекър, вестта за фалита му я свари неподготвена

Днес обаче стана ясно, че свекъра на Мария е изправен пред фалит. И наскоро дори се видял принуден да продаде своята особено печеливша навремето компания „Дювамис“ ЕООД.

Говори се, че тате Добромир Гущеров е направил сделката по продажбата съвсем потайно и тихомълком. Той бързал да вземе парите и дори харизал компанията си за смешните към момента 200 000 лева.

Въпросната фирма беше една от първите ай ти компании у нас като в нея бяха заети да работят стотици супер експерти. Заплащането беше повече от добро, а фирмата се ползваше с огромно уважение у нас и в чужбина.

Проверка в Търговския регистър показа, че „Дювамис“ ЕООД все още съществува като в борда й фигурира дори името на Мария. Защото след сватбата си с нея, Християн Гущеров се постара да я зарадва със солидни дялове в почти всичките си семейни фирми.

Въпрос на време е обаче, след като компанията е продадена и то на чужди инвеститори, скоро да се промени не само името й, но и финансовото състояние на певицата и нейното семейство.

„Не знаем какви са проблемите, но фалитът е страшно нещо. Заплаши ли те веднъж, може и с години да останеш в дупката, докато не изплуваш отново. Ако изобщо изплуваш“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мария не е на себе си: Новината за свекъра й Добромир Гущеров я довърши! (още подробности)”

  1. ani

    февр. 21. 2017

    nqkoi da vijda mara da izdarja maj?osobeno toq?6te ima golqqqqqqmof nesaotvetstvie v harakterite mai……

  2. kovra

    февр. 21. 2017

    mara e osobeno blizka na duduka na svekara si, sga oshte poveche shte triabva da se starae i na dvamata, shtoto nema da ima chanel. iziadoha im parichkite sas servitiorkata.

Добавете коментар