Шокиращата изповед на Благой Георгиев разтърси всички: Никой не очакваше това! (истината ще ви опули)

Шокиращата изповед на Благой Георгиев разтърси всички: Никой не очакваше това! (истината ще ви опули)
5 (100%) 3 votes

Благой Георгиев най-после си призна за всички грехове, които е правил!

Набожният Благой Георгиев от години става за посмешище с несъответствието между приказките си за Господ и реалното си поведение в живота.

Та той сменяше жените като носни кърпички и имаше безочието да зареже бременната си бивша изгора Христина Витанова, заради креватна афера с певицата Лияна.

Благой Георгиев

Благой Георгиев втрещи с признанието си

После дойде ред и на ученичката Куини Алис, която употреби и захвърли като мръсно коте. А за капак не остана верен и на така наречената си голяма любов в лицето на Есмер Омерова. Която му роди син и която в момента е негова законна съпруга.

Е, може и да ви звучи абсурдно и невъзможно, но ето, че Благой Георгиев май най-после е на път да се осъзнае и пречисти. Той даде интервю, в което шокира всички с изповедта за Бог и за греховете си. Проговори и за множеството татуси, украсяващи тялото му от години – всичките набожни.

„Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да си направя татуировка. Нито една. Това е грехота, не трябва да скверниш тялото, което ти е дал Господ, по този начин. Много искам да ги премахна всичките и дори съм питал дали има някакъв начин, но не. Казаха ми, че няма да стане, ще останат само огромни белези. Затова и се примирих. Ще си ги нося като символ на мъжката ми глупост“, заяви Благой Георгиев и направо втрещи феновете си.

Колкото до живота си, Джизъса призна, че е вероятно един от най-грешните хора на земята. Той не крие, че години наред е живял не по Божиите правила, но се разкайва силно за това. И често се отдава на изповед и молитва в Кокалянския или в Рилския манастир.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар