За срамотиите: Луиза Григорова напъва да става депутат! (новината потресе обществеността)

За срамотиите: Луиза Григорова напъва да става депутат! (новината потресе обществеността)
5 (100%) 1 vote

Луиза Григорова е кандидат за депутат, циркът вече е пълен!

Няколко месеца ни делят от предстоящите парламентарни избори. Имената на бъдещите кандидат депутати обаче потресоха всички. А Луиза Григорова безспорно е най-голямата изненада. Или по-скоро най-големият срам и смях.

Да, ако щете вярвайте, но младото момиче, което преди няколко години всички свързвахме с простотиите, които вършеше с Явор Бахаров, иска да ни управлява. Всички помним скандалните снимки на надрусаните Луиза Григорова, Бахаров, Рут Колева, Радина Кърджилова и сие.

Луиза Григорова

Луиза Григорова драпа да ни управлява

А към момента за 26-годишната актриса не се знае друго, освен, че се е кротнала в обятията на режисьора Мартин Макариев. И влезе да играе в култовия сериал „Откраднат живот“. Това е, друго няма.

„Ако за една актриса като Луиза Григорова тези неща са достатъчни и дори доволно приемливи, то за депутат е абсурдно. Та какво разбира тази девойка от политика, след като цял живот е мерила модните подиуми или е предизвиквала интерес с гаджетата си. Но и това е нормално, като се има предвид крехката й възраст“, потресени са потребители в мрежата.

Луиза Григорова обаче явно и пет пари не дава, че няма хал хабер от политика и държавно управление. Тя вече е наредена в листата на партията на Христо Иванов „Да, България“ и стиска палци да седне на депутатската банка.

Номинацията й за народен представител беше обявена официално от Иво Мирчев, който е един от организаторите на партията.

„Единственото, което може да ни успокои е, че въпросната партия едва ли ще събере достатъчно вот, за да влезе в парламента. Но не е в това въпросът, а в безхаберието на тези, които драпат за власт. Без да имат и най-малката идея какво трябва после да правят с нея“, коментират потребители в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар