Папарашки удар: Виж какви ги вършат Емануела и Галин дибидюс в спалнята! (ще онемеете – снимки)

Папарашки удар: Виж какви ги вършат Емануела и Галин дибидюс в спалнята! (ще онемеете – снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Емануела и Галин се награбиха в спалнята, без грам дрехи по себе си!

Зеленооката изкусителка Емануела не прости и на колегата си Галин. Последният от години се радва на засилено женско внимание и има защо. Макар че е млад и красив, Галин все още успява да запази чистото в себе си и да бъде напълно естествен и непринуден.

Докога ще е така обаче, това се питат всички, които станаха свидетели на сензационните кадри с кака му Емануела в спалнята. Както и сами може да видите, Емануела се е изтегнала блажено в леглото, покрита само с фин чарфаш.

Емануела

Емануела и Галин в леглото

А Галин е застанал до прозореца, без грам дреха по себе си, няма дори и бельо. Тези кадри разтърсиха мрежата и станаха повод за множество възгласи и коментари. Както и за неистова ревност от страна на фенките на чаровника.

Е, засега поне всички те могат да се успокоят. Защото въпросните кадри не са част от личния живот на певците, а част от новото им видео. С него двамата се канят да взривят ефира и да го превърнат в поредния хит, който ще се радва на милиони посещения в мрежата.

Пита се обаче дали всичко между Емануела и Галин си остава само на професионална основа, или е на път да се зароди нещо по-така. Предвид факта, че Еми е жена, на която трудно може да се устои. А Галин кара не едно женско сърце да пърха размечтано, въпрос на време е да разберем какво ще последва.

Може би единственото, което ще накара певеца да не хлътне по фаталната си колежка, е фактът, че от известно време насам той се радва на млада красавица до себе си. Двамата дори заживяха заедно в апартамента, който той закупи със спестяванията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар