Бомба: Щерката на Румен Радев стана истинска красавица! (снимки на Дарина + защо не иска да живее с президента)

Бомба: Щерката на Румен Радев стана истинска красавица! (снимки на Дарина + защо не иска да живее с президента)
5 (100%) 3 votes

Щерката на Румен Радев – Дарина Радева се превърна в лебед, при това по-скоро от очакваното!

Щерката на президента Румен Радев – Дарина Радева никога не е била грозното патенце. Но въпреки това вече е красив лебед. Тийнейджърката не спира да удивява потребителите в мрежата със снимки, които ясно доказват хубостта й.

Видно е, че Дарина, която приятелите наричат на галено Дарчо, е копие на майка си Гинка Кесякова. Последната спечели симпатиите на народа, без дори да си е мръднала пръста в тази насока. Нещо, което нямаше щастието да постигне втората съпруга и настояща първа дама до президента Десислава Радева.

Румен Радев

Щерката на Румен Радев стана истинска хубавица

Въпреки че расте твърде бързо, Дарина Радева все още е едно умно и възпитано момиче, което не създава проблеми на родителите си. Тя обаче не искала и да чуе да живее с баща си и новата му жена в тузарската вила „Калина“.

Причината за това е, че както Дарина, така и брат й Георги не могат да понесат и мисълта да са в центъра на общественото внимание и да си гледат лицата по вестниците всеки ден. Те настояли да продължат ежедневието си мирно, кротко и щастливо в дома, в който са отрасли и до рамото на майка си Гинка.

Дарина Радева расте наистина бързо и вече се е превърнала в красив лебед

Девойката обаче не иска и да чуе да се мести да живее в баровската вила „Калина“ с президента и първата дама

Дарина е копие на майка си Гинка Кесякова

Далеч от прожекторите остава и синът на Десислава Радева, който пък замина да следва в Щатите. Страхил извади истински късмет да си стегне багажа за страната на неограничените възможности, преди копоите от таблоиди и жълти медии да му вгорчат живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар