Близки до Гришо втрещиха: Разминаването между него и Никол е непреодолимо! (още подробности)

Близки до Гришо втрещиха: Разминаването между него и Никол е непреодолимо! (още подробности)
4 (80%) 3 votes

Гришо и Никол Шерцингер няма да издържат още много като двойка!

Гришо и Никол Шерцингер може да останат приятели завинаги, но като двойка няма да ги бъде. Още по-малко пък като семейство. В това са убедени близки до семейството на големия ни тенисист. А причината, която изтъкват, е непреодолимо разминаване между двамата.

По думите им, връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер е започнала като повечето любови по цял свят. Тя се впечатлила от таланта и победите му на корта, както и от привлекателната му визия. А той останал като парализиран от срещата с красавицата, на чиито клипове се кефел още от дете.

Гришо

Гришо и Никол Шерцингер са коренно различни като хора и като интереси

С времето обаче ставало все по-ясно, че двамата изобщо не са от една порода. Докато Никол Шерцингер, въпреки годините си, умирала да се забавлява, да ходи по нощни купони и да пие до зори, то Гришо бил коренната й противоположност.

„Той е млад човек, но ежедневието му е стиковано по съвсем друг начин. Тренировките и въздържанието от алкохол и пороци не тежи на Григор. Напротив, той си е такъв. И ще живее по същия начин, дори ако има пълна ваканция от една година. Млад е, но не вижда смисъл в постоянните гуляи. За него това е натоварване, а не разпускане“, коментират източниците.

И дават за пример последното разминаване между Гришо и Никол Шерцингер, което се случи преди дни. Докато певицата кълчи кълки и отново купонясва нейде в Щатите, то Григор Димитров се отдаде на „здравословен уикенд“. Както самият той написа в мрежата.

Григор спортува дори и когато разпуска, а неговата изгора не спира да се кълчи по купони и да пие до сутринта

Гришо е на заслужен отдих и кара колело по заснежените хълмове. Разбира се, сам. Тъй като подобни преживявания явно не са в списъка с хобитата на изгората му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар