Близките й в ужас: Зорница Линдарева изчезна! (дори профилът й в социалната мрежа е изтрит, не знаят къде е)

Близките й в ужас: Зорница Линдарева изчезна! (дори профилът й в социалната мрежа е изтрит, не знаят къде е)
5 (100%) 1 vote

Зорница Линдарева се изпари яко дим и всички се тревожат какво се е случило с нея!

Кой не помни Зорница Линдарева – кръшната хубавица, която има дързостта да открадне не кой да е, а съпруга на самата Жени Калканджиева. Аферата й със Стефан Манов я изстреля на първите страници на таблоидите.

Страстната й любов с Тачо не трая дълго, но за сметка на това Зорито се уреди с тлъст хонорар от Вип Брадър. А оттогава насетне не спря да живее на показ и да залива социалните и други медии за лайфстайла си, новите любовници и прочие.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева изчезна и никой не знае какво се случва с нея

До днес обаче. Зорница Линдарева изчезна и никой не знае къде се намира в момента. В буквален смисъл. От повече от седмица тя не е давала признаци на живот и дори е изтрила профила си в мрежата. Нещо, което е абсолютно нелогично и нетипично за нея.

Близките й били на път да се побъркат от притеснение, преди случаен източник да разкрие, че наскоро е видял Зорница Линдарева в столичен нощен клуб. Заедно с нея бил и неизвестен за обществеността мъж, който изглеждал повече от заможен.

Моментално се появиха предположения и хипотези за това какво се е случило със Зорница Линдарева, която явно не е отвлечена. Мнозина обаче са на мнение, че вероятно се е забъркала с опасен тип, който я държи под ключ и който й е наредил да сублимира от света.

„Тази Зорка ще си навлече такива проблеми някой ден, че няма да се отърве лесно. Те мъжете, с които движи, хубаво й дават пари, но не всички са кротки като агънца. Дано не се е подвела по портфейла на някой арабин или друг от ислямския свят, че лошо й се пише. Ще види тогава какво е да си робиня и името си да не можеш да кажеш спокойно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар