Изкърти всички: Виж с каква абитуриентска рокля ще блесне Дара! (чудото струва 20 бона – още подробности)

Изкърти всички: Виж с каква абитуриентска рокля ще блесне Дара! (чудото струва 20 бона – още подробности)
2.9 (57.5%) 8 votes

Дара определено ще бъде абитуриентка, за която дълго ще се говори!

Дарина Йотова, по-известна просто като Дара, за кратко време успя да плени сърцата на родните тийнейджъри и да се наложи като една от най-големите съвременни звезди в поп музиката. Разбира се, тя успя първо да влюби в себе си кралицата на музикалния бизнес Саня Армутлиева.

Последната не спира да й се възхищава и да я глези като своя любимка с участия, номинации за престижни награди, нови песни и прочие. Към момента Дарина вече работи върху новото си парче и видеото към него, което обещава да бъде размазващо.

Дара

Дара се кани да отвее главите на всички с роклята си за абитуриентския бал

Още по-размазващо обаче, се очертава впечатлението, което Дарина Йотова ще създаде по време на абитуриентския си бал тази година. Тя вече няма търпение да захвърли учебници и тетрадки, за да се отдаде изцяло на кариерата.

Първото и най-важно за бала, разбира се, е роклята. С която Дара вече е съвсем готова. Седнете, за да не паднете и внимавайте да не си глътнете дъвката, защото разкошната рокля на младата хубавица струва цели… 20 бона.

Да, 20 000 лева са платили родителите на Дара – с нейна помощ, разбира се, за да поръчат при известен столичен дизайнер тази прелест. Типично в стила на чепатата варненка, роклята няма да изглежда като торта или като на романтична принцеса.

Дизайнът й бил уникален и нещо наистина невиждано досега, като идеята за това била на самата Дара. „Тя лично говори с дизайнера и двамата седнаха да обсъдят дрехата. До голяма степен обаче фантазията си беше лично нейна, чак той й се възхити“, коментират източниците.

За самото парти преди бала си, Дара пък щяла да хвърли още 15 000 лева – за ресторанта, менюто и още куп екстри. А на големия ден за нея се очаква да присъства и най-голямата й конкуренция в лицето на Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар