Мелания Тръмп се поболя от мъка: Доналд Тръмп се „облизва” на министерска годеница?

Мелания Тръмп се поболя от мъка: Доналд Тръмп се „облизва” на министерска годеница?
3.3 (66.67%) 3 votes

Мелания Тръмп се видя в чудо

Мелания Тръмп не може място да си намери от ревност. Първата дама на Америка е силно разстроена заради знойна конкуренция. Годеницата на финансовия министър в кабинета на Тръмп е по-секси от нея. И вече президента на Америка не спирал да се „облизва” по нея, доверяват източници, близки до Белия дом.

Който види годеницата на министъра, веднага загубва ума си по нея. Определено Мелания Тръмп губи съревнованието за най-красивата дама в кабинета на 45-тия президент на САЩ.В присъствието на младата красавица.

Иванка Тръмп също отстъпва местото си на очарователната министерска годеница. Защото шотландската хубавица Луиз Линтън „слага и двете в малкия си джоб”. Министъра на финансите в кабинета Тръпмп, Стивън Мнучин, вече е сгоден за нея. Политикът е на 54 години, а горещата му годеница само на 35. Блондинката обаче здравата е обзела ума и сърцето на доста по-възрастния от нея политик.

Луиз Линтън завладя сърцето на богатия бизнесмен, още когато бе ковчежник на Доналд Тръмп. По време на президентската кампания, издават източници. Двамата се запознават на вечеря в Лос Анджелис. След което Стивън Мнучин загърбва петнадесет годишния си брак и съпругата си. И трите си деца, през 2014 година.

Русото изкушение вече се е снимало в треторазряден трилър. Преди това актрисата играе заедно в Робърт Редфорд във филма „Офицери и пешки”. За промоцията на лентата шеметната мацка се появи в твърде оскъден тоалет. Ослепителната красавица се е снимала наскоро и за лъскаво мъжко списание.

Според читатели му, на корицата, където е щракната, не е оставила много за мъжкото въображение.

Огнената Луиз Линтън определено пали мъжките сърца

Сега горещата шотландка и финансовия министър живеят заедно, под един покрив. Техният общ дом е в Еър, Калифорния.

Мелания Тръмп се поболя от ревност

А Мелания Тръмп се тресе от ревност от младото изкушение. Защото Луиз Линтън вече е провалила един брак. А словенката Мелания Тръмп също има опит в кражбата на чужди съпрузи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар