Жени Калканджиева ликува! Тачо източи родителите си със 100 бона

Жени Калканджиева ликува! Тачо източи родителите си със 100 бона
4 (80%) 5 votes

Жени Калканджиева успя да принуди мъжът си да работи!

В скандалното семейство на Жени Калканджиева и Стефан Манов има нова развръзка. Най-после и мъжът в него ще участва в семейния бюджет, научи Kliuki.bg.

Тачо най-накрая ще започне работа. Той ще влезе в света на бизнеса със солидната финансова инжекция на родителите си. Емил и Рина са предоставили 100 хил. лв. на сина си, за да може той да стане бизнесмен.

Жени Калканджиева и Тачо

Жени Калканджиева накара Тачо да работи

Съпругът на Жени Калканджиева възнамерява да се пробва със свой ресторант за морски дарове. На него му се сторило примамливо начинание, тъй като София не е морски град и няма толкова много такива заведения в него.

Въпросният ресторант ще се намира в кв. „Лозенец“. Бившият брадър нарочно избрал такова място. Първо – защото в квартала няма друго заведение за хранене от този тип. И второ – защото „Лозенец“ се води като квартал с по-заможни жители, което би му гарантитрало по-високи печалби.

Според слуховете, на Тачо изобщо не му се работело, но Жени Калканджиева го накарала. На нея й писнало сама да издържа цялото семейство и го заставила да започне и той да носи пари у дома.

Вместо да си потърси работа някъде обаче, Манов решил, че ще му е по-добре да работи за себе си. Затова поискал помощта на родителите си, които също въртят ресторант, но в Мадрид.

Това ще бъде първата работа на Тачо в живота. Той се венча за Евгения твърде млад, след което тя пое изцяло финансовата тежест на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар