Фактите лъснаха: Виж истината за Маги Халваджиян и щерката на Ивана! (още подробности)

Фактите лъснаха: Виж истината за Маги Халваджиян и щерката на Ивана! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Маги Халваджиян има специално отношение към щерката на Ивана!

Продуцентът Маги Халваджиян си има любимка в работата. И това не е Мария Игнатова, Алекс Раева, нито дори собствената му снаха Алекс. А Теодора – дъщерята на певицата на народа Ивана.

Всички знаем, че Теодора от няколко години работи във фирмата на Маги Халваджиян като асистент-режисьор. Тя е била и режисьор по монтажа по време на последните два сезона на шоуто „Х Фактор“.

Маги Халваджиян

Щерката на Ивана е влязла под кожата на Маги Халваджиян, арменецът направо я издържа

И макар че се твърди, че Теодора никога не е парадирала с името и позициите на майка си, всички знаят чия щерка е тя. Затова и Маги Халваджиян гледал на нея като на вътрешен човек и буквално я издържал.

„Да, момичето работи добре. Съвестно е, но е още толкова млада. Сега навърши едва 24 години. Има толкова други хора, тесни специалисти по тази работа. Но кой да ги забележи и кой да ги покани в продукциите на арменеца, след като не са нечии синове или дъщери. Заплатата, която той дава на Теодора, не я получават и експерти с три пъти по-голям опит“, коментират къде наистина, къде от завист източниците.

В момента на Теди й е дадена заслужена почивка от работа, тъй като тя и Ивана заминаха на круиз. Това е подаръкът на изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ по случай рождения ден на дъщеря й.

Ивана винаги е твърдяла, че обича да пътува, а голямото й желание беше да си даде дълга ваканция и да замине някъде далече в компанията на детето си. Не е ясно накъде са се насочили двете, но по всяка вероятност Ивана няма да изтрае дълго и ще ни светне по въпроса със снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар